banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Generátor és feszültségszabályzó teszter

Raktáron

007935063030-MAG MAGNETI MARELLI

Termékismertető: Generátor és feszültségszabályzó teszter

Általános jellemzők
Az adapter a töltőáramkör diagnosztikájánál használható olyangépkocsikban, ahol a generátor töltőfeszültségét számítógépesvezérlőegység (ECU) állítja be.Az adapter olyan berendezés, mely a jármű feszültségszabályozókörülményeinek megfelelő jeleket generál.Az adapter a járműben beszerelt ill. próbapadon elhelyezettgenerátorok és maguk a feszültségszabályozók vizsgálatáraszolgál – standard vizsgálókészülék segítségével,Az adapter lehetővé teszi annak megállapítását, hogya feszültségszabályozó képes-e a járműben az ECU-valmegfelelően kommunikálni és hogy helyesen reagál-e a beállítottparaméterekre.

A berendezés kezelése
Az adapter automatikusan kapcsol be, miután a B+ és B- sarukra tápfeszültséget kapcsolnak. Ekkor a teszt tárgyának kiválasztására szolgáló menü jelenik meg. A kívánt paramétert nyíl felfelé, lefelé, és nyomja meg az OK gombot, amely mozog a teszt üzemmódban.
Ebben a pillanatban a kijelzőn a következő információk jelennek meg:
- a vizsgált áramkör feszültsége (nagy számjegyek)
- beállított feszültség (kis számjegyek a kijelző felső részében)
- generátor terhelésének foka DF/DFM [%]

RC és M vezetékeket a feszültségszabályozó megfelelő érintkezőire kell csatlakoztatni. Figyelembe kell venni, hogy az egyes feszültségszabályozók a helyes működéshez további jelek (leggyakrabban B+) külön vezetékkel való csatlakoztatását is igénylik.Az M vezeték bekötése COM üzemmódban nem szükséges.

Teszt üzemmódban kiválasztja a nyilak felfelé és lefelé az értéke egy adottfeszültség. Ellenőrzés során figyelni kell, hogy a beállított feszültség változása a generátor/szabályozó kimenetén megfelelő feszültségváltozást okoz-e és a DFM leolvasása tényállásnak felel-e meg.

- KIFUTÓ TÍPUSOK SZUPER AKCIÓS ÁRON!!!

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

271 346 Ft