banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Autófelszerelés webáruház: hólánc, autószőnyeg, külső hőmérő, illatosító

Autófelszerelés webáruház | hólánc, autószőnyeg, külső hőmérő, illatosító

Autófelszerelés webáruház | hólánc, autószőnyeg, külső hőmérő, illatosító
Webshopunk diszkont autófelszerelés, hólánc, autószőnyeg, külső hőmérő, illatosítóblaktörlőés számos egyéb alkatrész értékesítésével foglakozik.
Autófelszerelés webáruház | hólánc, autószőnyeg, külső hőmérő, illatosító


Mi az hogy extra felszerelés?

Az újonnan vásárolt autóknak létezik egy alapfelszereltsége, amelyet külön pénzek kifizetése nélkül adnak a járműhöz. Ha valaki ezen felül akar plusz felszereléseket a négykerekűjébe, akkor ezekért már fizetni kell. Ezeket az alapfelszereltségen túl fizetendő dolgokat nevezzük extra felszerelésnek.

Mit jelent az extra szó?

Pontosan azt, amit az előbb el lett mondva: a megszokott, elvártan felüli plusz dolgokat, felszereléséket jelenti. A többféle jelentésű szó, az angolból került a magyar nyelvbe, az angolban a többlet, külön a jelentése. A szigetországi nyelvbe a latinból érkezett.

Mi tegyek, ha idősebb autóm van és szeretném kényelmesebbé tenni?

Amit kell csinálni az rendkívül egyszerű: alaposan szét kell nézni a webáruházunkban. Nézze meg a kategóriákat, szemlélődjön, majd rendeljen.

Mi tegyek, ha frissebb gépjárművel rendelkezem, de egyszerűbb a felszereltsége?

Hasonló a teendő mint az előbbi kérdésnél. Alaposan szét kell nézni az áruházban, ahol találhat rengeteg olyan autófelszerelést, amivel szebbé és kényelmesebbé teheti a járművét. Ha fiatalabb az autója, akkor olyan dolgokat is vásárolhat, amihez nem szükséges pl. az autó elektromos rendszerének a megbontása. Ilyen az usb portra csatlakoztatható elosztó, amivel már jó pár mobil eszközt lehet tölteni.

Hogyan lehet baráti áron kényelmesebbé, praktikusabbá és szebbé varázsolni az autót?

A válasz kissé unalmas lehet: alaposan szét kell nézni a webáruházunk autófelszerelés részén. Itt bizonyára talál olyan dolgokat, amelyek megfelel a céljainak, még ötleteket is kaphat, hogy mivel tudja jobbá, kényelmesebbé tenni a négykerekűjét.

Miként lehet pótolni az autóhoz nem is lehet rendelhető extrákat?

A válasz itt is az, hogy nézzen szét a webáruházunk autófelszerelés részlegén. Egy példával be tudjuk mutatni a nálunk lévő lehetőségeket, amire kiváló "alany" az autók első ülései. Lehet kezdeni a többféle üléshuzattal, a fejtámlához kapható táblagép tartó, így a gyermek vagy a felnőtt a hátsó ülésen már nem unatkozik. Az, hogy ing és zakótartót is lehet rajta rögzíteni, az már nem annyira újdonság. Az viszont igen, hogy hátizsákszerű tároló is elérhető. Ez csak egy eleme az autónak, remélem látják a műfajban lévő lehetőségeket.

Az autó mely részeit lehet szebbé tenni az autó felszerelésekkel?

Gyakorlatilag minden porcikáját, ebbe a beletartozik a teteje, ajtajai, magyarul az egész külseje. Az utastér és a csomagtartó persze külön területet képvisel. Az egyik legnagyobb, legtöbb lehetőséget rejtő rész az elektronika. Itt igazán vannak lehetőségek!

Hány pohártartó lehet egy autóban?

A régebbi, évtizedekkel korábbi járművekben nem volt divatos a pohártartó, ezért bennük elvétve található a ma már megszokott felszerelés. A legtöbb pohártartót az amerikai szabadidő-autókba, egyterűekbe szerelik. Ezek a három sor üléssel szerelt hat, nyolc személyes 5,6 méter körüli monstrumokba gyakran találni 14-16 darab pohártartót...

Pohártartó beépítése utólag?

Igen, erre is létezik számtalan lehetőség. Nem csak az első üléseken ülőket kényeztetik a utólagosan beszerelhető pohártartók, hanem a hátul ülők is tarthatják bennük a gyors éttermekben vásárolt italok poharait vagy a kávét.

Hogyan lehet a tárolási lehetőségeket bővíteni az autóban?

Nagyon egyszerűen: fel kell keresni webáruházunk autófelszerelés részlegét, itt találhat jó néhány tárolót is.

Melyik terület az autók Bermuda háromszöge, amely elnyel minden oda bele eső tárgyat?

És szinte lehetetlen kivenni onnan?

Ez a rész - amelyet joggal nevezhetünk az autók Bermuda háromszögének - az első ülések belső széle és a mellette lévő középrész közötti terület. Ez az a hely, ahova ha beesik a parkolópénz, a forgalmi engedély, a mobiltelefon és sorolhatnánk a többi potenciális eltűnőt. A sok problémát szülő hely természetesen eltüntethető. A megoldás rá az a tároló, amelyet az első ülések mellé tehető. A tároló, az mellett, hogy elnyel sok apró dolgot, a fedelének köszönhetően láthatatlanná tesz az érdeklődők előtt a tartalmát.

Mely utastéri tartozékból kapható "végtelen" mennyiségű?

Természetesen a mobiltelefon, táblagép és navigációs eszköz tartókból. Ezek között található szélvédőre tehető, de aki nem akarja oda tenni az is talál kedvére valót. Például olyat, amelyet a műszerfalon lévő szellőzőkre lehet rögzíteni. Akinek ez sem megfelelő, az vigasztalódhat a tapadós felületű kivitelekkel, ezek úgy működnek, hogy a felületük jól tapad, ezen meg tud maradni a telefon vagy más eszköz is.

Télen milyen utastéri kiegészítőket érdemes vásárolni?

Télvíz idején a slágertermék a gumiszőnyeg, amelyből a webáruházunkban kapható univerzális kivitel, azaz szinte minden típusba használható. Ezen felül olyanok is, amely egy adott típusba tehetők. Télen még rendkívül praktikus a csomagtartóba tehető tálca, amely kirándulás, pakolás után gyorsan kivehető és slaggal vagy nagynyomású mosóval könnyen tisztítható. Miért praktikusabb a gumiszőnyeg? Azért, mert a gyári szőnyeget télen, esős időben jóval nehezebb takarítani. A gumiszőnyeget könnyebb tisztán tartani: könnyebb kiszedni és lerázni róla a port, a koszt vagy a nagyobb mennyiségű folyadékot. Nagy előnye még, hogy nagy nyomású mosóval gyorsan tisztítható.

Tárolók terén milyen lehetőségeket rejtenek az autófelszerelések?

Elég sokfélét, kezdésnek ott a csomagtartóban használt, összecsukható rekesz, amely bevásárláskor jön jól. A fejtámlán rögzített akasztó szintén vásárlást követően praktikus. A tartók témájában külön "kasztot" képviselnek a törlőkendőket tartalmazók, és az utastérben elhelyezhető szemetesek. Ezek hosszabb utazáskor jó szolgálatot tesznek, vagy olyan sofőröknek is érdemes beszerezniük, akik az autóban "élik" az életüket.

Az utastér témáját valamennyire lezártnak tekinthetjük, a kerekek témájában mit rejtenek az autófelszerelések?

Ez az egyik legpezsgőbb és legszínesebb terület. Elég csak ledes, világító vagy a krómozott koponyát mintázó szelepsapkára gondolni, ez a két tétel megalapozza az ebben a területben lévő lehetőségeket. A hétköznapibb felhasználókat valószínűleg jobban izgatja a széles hólánc választék, amely télen, sítúrakor tesz jó szolgálatot. A témához tartozik az acél keréktárcsák csúnyaságát elrejtő műanyag dísztárcsa. Itt is széles a kínálat, némelyik tárcsa annyira jól sikerült, hogy közelről lehet csak észrevenni, hogy nem könnyfém felnivel van dolga a nézelődőnek.

Az autó külseje milyen lehetőségeket rejt a csinosítás, praktikussá tevés terén?

Ez a másik terület, amelynél sokféle lehetőségeket találni, itt van mindjárt az autó teteje. Itt kezdésnek a csomagtartókat lehet megemlíteni, majd jönnek tetőbokszok, amely nagyobb kiránduláskor rendkívül praktikusak. A téli időszak slágerterméke a síléc tartó. A tető témáját le lehet zárni a kerékpártartókkal, amelyek átvezetnek az autó hátuljához, mivel oda is felszerelhetők.

Halálos iramban stílus?

Igen, az is elérhető, igaz kissé korlátozottan. Az autófelszerelések között jó pár matricát is találni, amivel szebbé, érdekesebbe lehet tenni az autót. Ezek között megtalálható a klasszikus darab, amit az üzemanyag tanknak a fedelére lehet ragasztani. Szintén régi és jól bevált az első szélvédő tetejére ragasztható csík, amely a szemben sütő nap fényét igyekszik tompítani. A sort lehet folytatni a kocsi oldalára és a motorháztetőre ragasztható dekor csíkokkal.

Valami kis nonfiguratív?

Igen, az is megtalálható az autófelszerelések között, a nonfiguratív matrica. Itt érdemes egy picit kinyitni a szótárat és a szónak a jelentését megnézni, mert nem minden használó van képben a jelentésével. A művészeti formát is jelentő kifejezést olyan alkotásokra mondjuk, amelyek alaktalanok, nincs szabályos formájuk. Dudálj nyugodtan, éppen tárat cserélek! A fenti mondatot bizonyára olvasta már autók hátsó szélvédőjére rögzítve. Az autófelszerelések között között természetesen találhat különféle táblákat, matricákat, amikkel a tulajdonos kifejezheti az egyéniségét és bizonyos témákkal kapcsolatos véleményét. Ezzel is lehet egyedibbé tenni a járművet.

Az autó óvására szolgáló felszerelések is kaphatók?

Természetesen, ezek között megtalálható az ajtók ajtajának az oldalára rögzíthető védőelem. Ennek parkoló helyi csatározásokkor lehet nagy hasznát venni, mivel a kinyitott ajtó nem fog sérülni, a műanyag védő ér hozzá a másik autóhoz vagy a parkolóház oldalának. A télen használatos ponyva is ehhez a területhez kapcsolható, ezzel lehet óvni a fényezést a rossz időjárási körülmények között.

Az elektronikai eszközök között miket találni?

A technika fejlődése komoly választék bővítést hozott ezen a téren. Negyedszázada még az autórádiókról és a motoros antennákról szólt ez műfaj. Ma már rendkívül széles az itt elérhető termék skála.

Kicsit bővebben?

Indulásnak ott az ülésfűtés, amely már nem csak az újabb autók kiváltsága, hanem bárki által elérhető felszerelés. Ennek az ellentéte az utastéri extra ventilátor, amely nyáron jön jól. A tolató radar, a tolató kamera a saját és a más autójának az óvásában segít. A navigációk, a bluetooth-os hangszórók és hagyományos autórádiókat, mp3-as formátumban lévő zenék hallgatására alkalmassá tevő át alakíthatója is elérhető.

Régebbi autóban, miként alakítsunk ki töltőhelyet a mobiltelefonnak?

Úgy, hogy szétnéz az autófelszerelési webáruházunkban és megvásárolja az ehhez szükséges kábeleket, csatlakozókat. Ugyanis ha régebbi a járműve, akkor sem kell ezeket a ma már az életünk részévé vált kütyük kiszolgálására alkalmas eszközök nélkül autóznia. Egy autóvillamossági szerelő vagy szakműhely gyorsan be tudja építeni ezeket a kábeleket, csatlakozókat. Úgyhogy még ezekkel sem bajlódni, ha nincs szaktudása hozzá.

Fény az éjszakában?

Igen, a fények már szerves részei a mai autóknak, a témában megkülönböztethetünk külső és belső fényeket. Azzal, hogy a modern autókban már jó pár éve megjelentek a szinte örök életű LED-es nappali menetfények, a kiegészítők hosszú sora jött létre. Ezeket a lámpák alá, vagy az autó elején lehet elhelyezni, így minimális áramot fogyasztó világító eszközökkel lehet a közlekedés biztonságot javítani. A hátsó rendszámtáblának a megvilágítása is olcsón megoldható a LED csíkkal. Az utastér világítása miként turbózható fel? Természetesen ez a terület sem maradhat ki, mert itt is a példát a mai autók és az autótuning adja. Ma már teljesen elfogadott, hogy az utastér belső világításának a színe változtatható, ez a változatosság természetesen elérhető nálunk is, ahol számtalan LED-es fénycsík kapható, amivel az utasteret lehet díszíteni, még kék is!

Mi a LED?

A manapság egyre nagyobb teret hódító fényforrás a fény emittáló dióda kifejezést rejti (angolul: Light-Emitting Diode), azaz olyan áramátalakító eszközt jelent, amely működése közben fényt bocsájt ki. Ma már számtalan színű, formájú változata létezik.

Autófelszerelés webáruház | hólánc, autószőnyeg, külső hőmérő, illatosító