banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Rólunk

5c7ed26ca7848533804716.PNG

A cég 1991-óta foglalkozik autó-alkatrész-kereskedelemmel. Mai formáját 1998-ban vette fel, mint korlátolt felelősségű társaság. Kezdetben az egyszemélyes vállalkozás Csákváron működött és már akkor több Pest megyei ügyféllel rendelkezett. Ezért volt szükség a telephely változtatásra és gazdasági forma váltásra. A Kft. 1998-tól budaörsi telephellyel működik, jelenleg a Kinizsi út 22. szám alatt.

Telephelyünk 2000 m2-es raktárépületet igényel, melyben elkülönítve kialakításra került egy értékesítési részleg, ahol kedves ügyfeleinket szolgáljuk ki. Eladóterünk a közelmúltban kapott új külsőt, többek között ezért is érdemes betérni hozzánk.

Raktárunk jelenleg az autóalkatrészek sokaságát tárolja és folyamatos fejlesztési munkáinknak köszönhetően a jövőben számos új termék fog megjelenni.

A folyamatos növekedés során kialakultak a különböző részlegek:

    - áruforgalom: bevételezési részleg, logisztika (raktározás), áruellenőrzés,
    - értékesítési csoport: központi eladó részleg, területi képviselők, üzletkötők,
    - beszerzési csoport: import-, és belföldi árubeszerzés, fuvarszervezés.

Az értékesítés egyik modern, mára már nélkülözhetetlen kellékével, a megújult alkatrész-keresőprogrammal is követjük partnereink igényeit, fokozva ezzel is az információ és az adatok gördülékeny áramlását.

Gazdasági társaságunk évek óta folytat import tevékenységet. Fő beszerzési országunk a Távol-Kelet, de importálunk Lengyelországból, Szlovákiából, Szlovéniából és Olaszországból is.

Importtevékenységünket is fejleszteni és szélesíteni kívánjuk a jövőben, hiszen a folyamatos nemzetközi piac figyelésével lehetőségeink szerint próbáljuk megszerezni a számunkra és vevőink számára is legkedvezőbb termékeket kínáló gyártó cégeket országoktól függetlenül.

A 2005-ös év elején egy nagyobb tervet teljesített a cég. Megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány kereskedelemre vonatkozó tanúsítványát. A tanúsítvány megszerzése az Alkatrészokosan.hu. számára bizonyíték, hogy a már korábban elkezdett cégen belüli korszerűsítési folyamatok jó irányba haladnak.

A Kft.-n belül jellemzővé vált a folyamatos fejlesztés, a vevői elvárásokra épülő termékkínálat és értékesítés, a piaci igények gyors felmérése és kielégítése. A munkavégzés hatékonyságának növekedésével nő a munkatársak elégedettsége és ez által szolgáltatásunk színvonala is.

A cég felépítésével is Vevőink igényeinek megfelelő maradéktalan és nem utolsó sorban jó hangulatú kiszolgálását céloztuk meg, hisz a legnagyobb hangsúlyt az értékesítésre fektetjük. Ennek tükrében az értékesítési vezető a közvetlen értékesítést, tanácsadást végző kollegákkal bármikor szívesen áll Vevőink rendelkezésére. Az értékesítés munkáját 9 fő segíti a raktárban és az árukiszállítás gyors pontos végrehajtásában. Magát a beszerzést is természetesen külön részleg képviseli, hogy a szükséges készletek, rendelések mihamarabb rendelkezésre álljanak.

A gazdasági, adminisztratív részlegünk is bármikor készséggel áll Ügyfeleink rendelkezésére.

Cégfilozófiánk:

legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink, termékeink minősége mindenkor megfeleljen a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.

Főbb irányelveink:

    - a vevők elvárásainak kielégítése magas minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal,
    - az igényeik szerinti minőségben, és áron,
    - állandó növekedés a várakozások figyelembevételével,
    - vállalati kultúra minden egyént figyelembe véve,
    - az ügyfél-elégedettség  legmagasabb szinten tartása.

- partnereink részére, a folyton változó világban is egy stabil megbízható háttér biztosítása.