banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Adatkezelési elvek

1. Az Osz-Car Kft elkötelezte magát az ügyfelek adatainak védelme iránt. A webhely használatával Ön egyetért azzal, hogy az Osz-Car Kft személyes adatokat gyűjtsön és dolgozzon fel a jelen adatkezelési szabályzatnak megfelelően. Ha nem ért egyet az adatkezelési szabályainkkal, ne használja a webhelyet. Az Osz-Car Kft fenntartja a jogot, hogy az adatkezelési szabályzat feltételeit időnként egyoldalúan módosítsa, kiegészítse vagy törölje. A webhely használatára az Osz-Car Kft adatvédelmi szabályzatának mindenkori változata érvényes.

2. Az Osz-Car Kft tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. A megadott személyes adatokat gondosan, a jelen szabályzatnak megfelelően kezeljük.

3. Javasoljuk, hogy - bármely webhelyről is legyen szó - csak az elengedhetetlen személyes adatait adja meg. Ha egy webhelyen kérdései vannak a kért adatok kezelésével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a webhely üzemeltetőjével.

4. A személyes adatok használata
Ha regisztrál az Osz-Car Kft egyik webhelyén, személyes adatokat kell megadnia, mint nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét (a továbbiakban: "Személyes adatok"). Tetszése szerint megadhat más személyes adatokat is, mint cégnév, faxszám (a továbbiakban "Opcionális adatok"). Az Opcionális adatok megadása nem kötelező. Köteles a regisztráció időpontjában érvényes valós Személyes adatait megadni. Ha a regisztráció után Személyes adatai megváltoznak, köteles azonnal módosítani/frissíteni személyes adatait. Ha ezt elmulasztja, előfordulhat, hogy nem tudja fogadni az Osz-Car Kft szolgáltatásait, értesítéseit és tájékoztatásait. Ezzel kapcsolatban olvassa el az adott Osz-Car Kft webhely regisztrációval kapcsolatos utasításait.

5. Az Osz-Car Kft a Személyes adatokat és Opcionális információkat (a továbbiakban "Felhasználói adatok") a rendelés teljesítéséhez, és információnyújtáshoz használhatja fel az ebben a Szabályzatban leírtaknak megfelelően.

6. Felhívjuk a figyelmét, hogy az Osz-Car Kft webhelyeit a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok megadása nélkül is elérheti és bizonyos mértékig használhatja, de a Személyes adatokat igénylő tartalmak elérésére nem lesz lehetősége.

7. Mit tesz az Osz-Car Kft az összegyűjtött adatokkal?
Az Osz-Car Kft az adatokat (Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat) a rendelés teljesítéséhez, és a rendeléssel kapcsolatos információnyújtáshoz használja fel.

8. Esetenként e-mailt és levelet küldhetünk, olyan információkkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosnak fogja őket találni, például az Osz-Car Kft új termékeiről és szolgáltatásairól. Minden egyes e-mailben és levélben útmutatást adunk arról, hogyan kérheti a levelek küldésének megszüntetését.

9. A Felhasználói adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó nem törli magát, vagy amíg a vonatkozó törvények megengedik. Az ügyfél betekintést kérhet az általunk tárolt személyes adataiba, és kérheti azok módosítását vagy törlését is. A kapcsolatfelvételi adatokat az elérhetőségek menüpont alatt találja

10. Kivel osztja meg az adatokat az Osz-Car Kft?
Az Osz-Car Kft az ügyfél beleegyezése nélkül nem osztja meg a megadott adatokat (személyes adatokat vagy opcionális személyes adatokat) harmadik féllel, kivéve, ha arra törvény kötelezi vagy ha azt az Osz-Car Kft jogainak és tulajdonának védelme szükségessé teszi.

11. Milyen választási lehetőségek vannak az adatok gyűjtésével, felhasználásával és elosztásával kapcsolatban (a szabad döntés irányelve)?
Az Osz-Car Kft webhelyein az adatok megadásakor szabadon dönthet, hogy kíván-e e-mailt vagy levelet kapni tőlünk (vagy partnereinktől). Az általunk küldött e-mailekben és levelekben megadjuk azt is, hogyan mondhatja le az e-mailek és levelek fogadását, ha nem szeretne többet kapni.

12. Lehetőség van az Osz-Car Kft összes szolgáltatásának lemondására. Ebben az esetben minden adatát eltávolítjuk adatbázisunkból. A kapcsolat felvételi adatokat a www.osz-car.hu/elerhetosegek/htmls/ címen találja

13. Az Osz-Car Kft kezelésében lévő adatok elvesztését, módosítását és a velük való visszaélést megakadályozó eljárások.
Az Osz-Car Kft biztosítja azt, hogy az adatok csak az azokat megadó felhasználó, és az Osz-Car Kft által legyenek hozzáférhetők.

14. Más webhelyekre mutató hivatkozások
Az Osz-Car Kft webhelyein olyan más webhelyekre mutató hivatkozások lehetnek, amelyek nem állnak kapcsolatban az Osz-Car Kft-vel. Ezek a webhelyek saját adatvédelmi szabályzattal és gyakorlattal rendelkeznek, az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget a bennük lévő tartalomért és a náluk alkalmazott adatkezelési gyakorlatokért. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az Osz-Car Kft egyik hirdetője személyes adatokat kér. Az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget hirdetői adatkezelésével kapcsolatban, azonban ösztönzi partnereit és hirdetőit, hogy alakítsanak ki a helyi törvényeknek megfelelő adatkezelési szabályzatot.

15. Az Osz-Car Kft nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve a tartalmakat és szolgáltatásokat, amelyek a hivatkozott webhelyek használatával összefüggésben következnek be, és nem vállal felelősséget azok használati és adatkezelési feltételeiért sem. A hivatkozott webhelyek használatának kockázatát egyedül a felhasználó viseli.

16. Biztonság
Az Osz-Car Kft kötelezi magát a Felhasználói adatok biztonságának védelmére, és nem adja ki azokat bármilyen más (harmadik) félnek az Adatkezelési szabályzatban leírtak kivételével. Az Osz-Car Kft a következő esetekben adhatja át a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat másik (harmadik) fél számára:
(a) Ha az Osz-Car Kft megkapta a felhasználó beleegyezését az adatok megosztására;
(b) ha az Osz-Car Kftt kötelezik a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadására a vonatkozó törvények, bírósági határozat vagy más jogi eljárás alapján;
(c) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen az Osz-Car Kft jogainak vagy tulajdonainak védelme érdekében; vagy
(d) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen a megfelelő szolgáltatások nyújtásához az Osz-Car Kft végfelhasználói számára.

17. A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében az Osz-Car Kft a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat biztonságos kiszolgálón tárolja.

Osz-Car Kft.
Budaörs, 2010. február 8.