banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Adatkezelési elvek

1. Az Alkatrészokosan.hu elkötelezte magát az ügyfelek adatainak védelme iránt. A webhely használatával Ön egyetért azzal, hogy az Alkatrészokosan.hu személyes adatokat gyűjtsön és dolgozzon fel a jelen adatkezelési szabályzatnak megfelelően. Ha nem ért egyet az adatkezelési szabályainkkal, ne használja a webhelyet. Az Alkatrészokosan.hu fenntartja a jogot, hogy az adatkezelési szabályzat feltételeit időnként egyoldalúan módosítsa, kiegészítse vagy törölje. A webhely használatára az Alkatrészokosan.hu adatvédelmi szabályzatának mindenkori változata érvényes.

2. Az Alkatrészokosan.hu tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. A megadott személyes adatokat gondosan, a jelen szabályzatnak megfelelően kezeljük.

3. Javasoljuk, hogy - bármely webhelyről is legyen szó - csak az elengedhetetlen személyes adatait adja meg. Ha egy webhelyen kérdései vannak a kért adatok kezelésével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a webhely üzemeltetőjével.

4. A személyes adatok használata
Ha regisztrál az Alkatrészokosan.hu egyik webhelyén, személyes adatokat kell megadnia, mint nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét (a továbbiakban: "Személyes adatok"). Tetszése szerint megadhat más személyes adatokat is, mint cégnév, faxszám (a továbbiakban "Opcionális adatok"). Az Opcionális adatok megadása nem kötelező. Köteles a regisztráció időpontjában érvényes valós Személyes adatait megadni. Ha a regisztráció után Személyes adatai megváltoznak, köteles azonnal módosítani/frissíteni személyes adatait. Ha ezt elmulasztja, előfordulhat, hogy nem tudja fogadni az Alkatrészokosan.hu szolgáltatásait, értesítéseit és tájékoztatásait. Ezzel kapcsolatban olvassa el az adott Alkatrészokosan.hu webhely regisztrációval kapcsolatos utasításait.

5. Az Alkatrészokosan.hu a Személyes adatokat és Opcionális információkat (a továbbiakban "Felhasználói adatok") a rendelés teljesítéséhez, és információnyújtáshoz használhatja fel az ebben a Szabályzatban leírtaknak megfelelően.

6. Felhívjuk a figyelmét, hogy az Alkatrészokosan.hu webhelyeit a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok megadása nélkül is elérheti és bizonyos mértékig használhatja, de a Személyes adatokat igénylő tartalmak elérésére nem lesz lehetősége.

7. Mit tesz az Alkatrészokosan.hu az összegyűjtött adatokkal?
Az Alkatrészokosan.hu az adatokat (Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat) a rendelés teljesítéséhez, és a rendeléssel kapcsolatos információnyújtáshoz használja fel.

8. Esetenként e-mailt és levelet küldhetünk, olyan információkkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosnak fogja őket találni, például az Alkatrészokosan.hu új termékeiről és szolgáltatásairól. Minden egyes e-mailben és levélben útmutatást adunk arról, hogyan kérheti a levelek küldésének megszüntetését.

9. A Felhasználói adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó nem törli magát, vagy amíg a vonatkozó törvények megengedik. Az ügyfél betekintést kérhet az általunk tárolt személyes adataiba, és kérheti azok módosítását vagy törlését is. A kapcsolatfelvételi adatokat az elérhetőségek menüpont alatt találja

10. Kivel osztja meg az adatokat az Alkatrészokosan.hu?
Az Alkatrészokosan.hu az ügyfél beleegyezése nélkül nem osztja meg a megadott adatokat (személyes adatokat vagy opcionális személyes adatokat) harmadik féllel, kivéve, ha arra törvény kötelezi vagy ha azt az Alkatrészokosan.hu jogainak és tulajdonának védelme szükségessé teszi.

11. Milyen választási lehetőségek vannak az adatok gyűjtésével, felhasználásával és elosztásával kapcsolatban (a szabad döntés irányelve)?
Az Alkatrészokosan.hu webhelyein az adatok megadásakor szabadon dönthet, hogy kíván-e e-mailt vagy levelet kapni tőlünk (vagy partnereinktől). Az általunk küldött e-mailekben és levelekben megadjuk azt is, hogyan mondhatja le az e-mailek és levelek fogadását, ha nem szeretne többet kapni.

12. Lehetőség van az Alkatrészokosan.hu összes szolgáltatásának lemondására. Ebben az esetben minden adatát eltávolítjuk adatbázisunkból. A kapcsolat felvételi adatokat a https://alkatreszokosan.hu/hu/contact címen találja

13. Alkatrészokosan.hu kezelésében lévő adatok elvesztését, módosítását és a velük való visszaélést megakadályozó eljárások.
Az Alkatrészokosan.hu biztosítja azt, hogy az adatok csak az azokat megadó felhasználó, és az Alkatrészokosan.hu által legyenek hozzáférhetők.

14. Más webhelyekre mutató hivatkozások
Az Alkatrészokosan.hu webhelyein olyan más webhelyekre mutató hivatkozások lehetnek, amelyek nem állnak kapcsolatban az Alkatrészokosan.hu-vel. Ezek a webhelyek saját adatvédelmi szabályzattal és gyakorlattal rendelkeznek, az Alkatrészokosan.hu nem vállal felelősséget a bennük lévő tartalomért és a náluk alkalmazott adatkezelési gyakorlatokért. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az Alkatrészokosan.hu egyik hirdetője személyes adatokat kér. Az Alkatrészokosan.hu nem vállal felelősséget hirdetői adatkezelésével kapcsolatban, azonban ösztönzi partnereit és hirdetőit, hogy alakítsanak ki a helyi törvényeknek megfelelő adatkezelési szabályzatot.

15. Az Alkatrészokosan.hu nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve a tartalmakat és szolgáltatásokat, amelyek a hivatkozott webhelyek használatával összefüggésben következnek be, és nem vállal felelősséget azok használati és adatkezelési feltételeiért sem. A hivatkozott webhelyek használatának kockázatát egyedül a felhasználó viseli.

16. Biztonság
Az Alkatrészokosan.hu kötelezi magát a Felhasználói adatok biztonságának védelmére, és nem adja ki azokat bármilyen más (harmadik) félnek az Adatkezelési szabályzatban leírtak kivételével. Az Alkatrészokosan.hu a következő esetekben adhatja át a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat másik (harmadik) fél számára:
(a) Ha az Alkatrészokosan.hu megkapta a felhasználó beleegyezését az adatok megosztására;
(b) ha az Alkatrészokosan.hut kötelezik a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadására a vonatkozó törvények, bírósági határozat vagy más jogi eljárás alapján;
(c) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen az Alkatrészokosan.hu jogainak vagy tulajdonainak védelme érdekében; vagy
(d) ha a Személyes adatok és/vagy Opcionális adatok átadása elengedhetetlen a megfelelő szolgáltatások nyújtásához az Alkatrészokosan.hu végfelhasználói számára.

17. A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében az Alkatrészokosan.hu a Személyes adatokat és/vagy Opcionális adatokat biztonságos kiszolgálón tárolja.

Alkatrészokosan.hu
Budaörs, 2010. február 8.