banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Ajánlatok

LIQUI MOLY termékcsalád széles választékban elérhető az AlkatreszOkosan.hu-n

Liqui moly adalékanyagok

Liqui moly adalékanyagok a motorba. 

Az adalékanyagok segítenek tisztán tartani a motort, valamint korrózióvédelmet és stabil kenést biztosítanak. Még a legegyszerűbb ásványi motorolajok is akár 15% -os adalékanyagot tartalmaznak. A modern szintetikus motorolajok adalékanyag tartalma akár 30% -ig is terjedhet.

A modern üzemanyagok szintén tartalmaznak adalékokat például a benzin kopásállóságának javítása érdekében, vagy hogy a dízel üzemanyag alacsony hőmérséklet tűrésének javításához.

A LIQUI MOLY adalékanyagok védelmet nyújtanak a motornak, valamint csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást. A motorolaj adalékok a motort belülről tisztítják, minimalizálják a súrlódást és a kopást, csökkentik az olajfogyasztást és korrózióvédelmet biztosítanak. Mind benzin-, mind dízelmotorokhoz alkalmazhatóak. Segítenek a jármű motorjának eredeti teljesítményének helyreállításában.

A benzin és a dízel üzemanyag adalékok megtisztítják a teljes üzemanyagrendszert, és garantálják az optimális égést és tömörítést.
Az összes adalék együttes előnye, hogy tisztítják, és karban tartják a motort és az üzemanyag rendszert, ezáltal segítik a motor élettartamának növelését, és üzemanyagot takarítanak meg.  

Liqui moly termékcsaládot keresse webáruházunkban IDE kattintva vagy egyéb adalékanyagainkat IDE kattintva érheti el. 

Bármi kérdése van szívesen állunk rendelkezésére! info(kukac)alkatreszokosan.hu 06-20-466-1088