banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

XADO ATOMIC SM/CF 5W40 1L MOTOROLAJ

Nincs raktáron

20122-XAD XADO

Termékismertető: XADO ATOMIC SM/CF 5W40 1L MOTOROLAJ

Leírás
5W-40 SM/CF
1 liter
Szintetikus motorolaj

A XADO Atomic 5W-40 SM/CF egy többfokozatú, ultra minoségu szintetikus motorolaj. A "mid-SAPS" technológiára alapozott (közepes szintu szulfát hamu, foszfor, kén) speciális szintetikus bázis olajakkal, és a világ vezeto gyártóinak korsze-ru adalékcsomagjaival készül. Felülmúlja az amerikai (API SN/SM/CF), európai (ACEA C2/C3), valamint a vezeto autógyártók (BMW, MB, és VW)
eloírásait. Ideálisan használható a korszeru, nagyteljesítményu motorokhoz, beleértve a többszelepes turbómotorokat és a közbenso hutorendszerrel rendelkezoket is.
Kifejezetten ajánlott az Euro-4 motorokhoz, amelyek a legmagasabb kipufogógáz tisztasági követelményeknek felelnek meg, háromutas katalitikus konverterrel (TWC) és hamuszurovel (DPF Dízel Részecske Szuro) vannak felszerelve. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképzo adaléknak köszönhetoen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható muködést eredményez.

További elönyök:

A benzines autók motorolajára vonatkozó legmagasabb amerikai specifikációknak megfelel (API SM), az American Petroleum Institute (API) hivatalos jóváhagyásával. "mid SAPS" technológiával készül és biztosítja a kipufogó katalizátorok és hamuszűrők hosszabb élettartamát. Megfelel az új európai minoségi kategóriának: ACEA C3 (legjobb teljesítményu olajok, átlagos szulfáthamu, kén és foszfor tartalommal). Használata javasolt az Euro-4 motorokhoz (MB 229.31 engedély). Kiemelkedo teljesítmény, a legmagasabb fokú védelem és megbízható motor üzem jellemzi. Hosszú élettartamú olaj: a motorokban hoszszabb olajcsere idoszakokkal használható.
Meghosszabbítja a katalizátor élettartamát .Tökéletesen tisztán tartja a motort.

MUSZAKI ADATOK
Fajsúly 20 °C-on, kg/l: 0,850
Viszkozitás, 100 °C-on, mm2/s: 14.1
Viszkozitás, 40 °C-on, mm2/s: 85.2
Viszkozitás, -30 °C-on, mPa s: 6.310
Viszkozitási index: 170
Gyulladáspont, °C: 212
Dermedési pont, °C < -39
Szulfáthamu, %: 0,795
Teljes bázis szám, mgKOH/g: 7,5

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

5 577 Ft