banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 4L MOTOROLAJ

Nincs raktáron

213685-TOT TOTAL

Termékismertető: TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 4L MOTOROLAJ

Szintetikus technológiával előállított „Low SAPS" (alacsony kén-, szulfáthamu- és foszfortartalom) motorolaj, amely kifejezetten PEUGEOT és CITROËN motorokhoz készült. Csúcskategóriás teljesítménye üzemanyag-megtakrítást biztosít, és optimalizálja a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszerek – például a részecskeszűrők – működését.

Különleges, második generációs üzemanyag-takarékos motorolaj: minden dízelmotorral használható – régebbiekkel és az újabbakkal is, valamint a legtöbb benzinmotorhoz is alkalmas..

Biztosítja a részecskeszűrő maximális hatékonyságát, megelőzve annak idő előtti eltömődését (a normál technológiájú olajokhoz képest 50%-kal kevesebb fém alkotórészt tartalmaz).

6%-os üzemanyag-megtakarítás indításkor, 3%-os megtakarítás vegyes üzem mellett, egy ACEA referenciaolajhoz képest (Citroën C4 1.6 HDi gépkocsin tesztelve).

A természet tiszteletben tartása: „ECS – károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszer": csökkentett CO2- és egyéb károsanyag-kibocsátás. Emellett a részecskeszűrő hatékonyságát is javítja.

Optimális motorvédelem és tisztaság: A tisztító hatású és diszpergens adalékok optimális védelmet biztosítanak a motornak a kopással szemben, és megakadályozzák a korom- és iszapképződést.

Specifikáció:
•ACEA C2
•PSA B71 2290

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

9 581 Ft