banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Total Quartz Ineo C3 5W40 1L Motorolaj

Raktáron

174776-TOT TOTAL

Termékismertető: Total Quartz Ineo C3 5W40 1L Motorolaj

Szintetikus technológiával előállított Low SAPS motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Különösen ajánlott Daimler-Chrysler és BMW illetve a HYUNDAI-KIA gyártmányú részecskeszűrős dízelmotorokhoz.

Szintetikus motorolaj, amelyet kifejezetten a Mercedes-Benz, a Volkswagen és a Porsche által gyártott járművek előírásainak való megfeleléshez alakítottak ki. Különösen jól használható az összes legújabb többszelepes motorhoz, turbófeltöltővel és közvetlen befecskendezéssel.

Alacsony SAPS technológiája megkönnyíti a szennyezésgátló készülékek legújabb generációjának használatát.

Ez a motorolaj a legrosszabb körülmények között is használható (háztól házig, sportvezetés, ismételt indítás, városi és autópálya-vezetés). Különleges összetétele ellenáll a működési hőmérséklet legszélsőségesebb változásainak.

Biztosítja a háromutas katalizátorok és részecskeszűrők optimális működését, amelyek csökkentik az NOx, CO2, CO és részecskék kibocsátását, és biztosítják a gyártók által bejelentett teljesítményszintek és az Euro V környezetvédelmi előírások betartását.

Ez az olaj meghosszabbítja az utókezelő rendszerek élettartamát.

A hőmérsékleti ingadozásokkal szembeni kiváló ellenállás garantálja a motor alkatrészeinek hosszú élettartamát és az optimális teljesítményszintet minden körülmények között.

Specifikációk:
- ACEA C3
- API SN/CF
- MB 229.51
- GM dexos2 licence no GB2C0505070
- VW 502.00/505.01
- Porsche A40
- Megfelel a FORD WSS-M2C 917-A jóváhagyás követelményeinek,
- Megfelel a FIAT9.55535-S2 , FIAT9.55535-GH2 jóváhyagás követelményeinek.

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

2 680 Ft