banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Mannol 7721 Honda Acura 0W20 208L Motorolaj

Nincs raktáron

100147-MNN MANNOL

Termékismertető: Mannol 7721 Honda Acura 0W20 208L Motorolaj

Szintetikus nagy teljesítményű motorolaj Honda és Acura személyautók, terepjárók és kisbuszok benzines és dízel motorjaihoz, részecskeszűrővel (DPF) vagy anélkül.

Szintén alkalmas más távol-keleti járművekhez (Toyota, Nissan, Mitsubishi), ahol a gyártó SAE 0W-20 viszkozitást és API SN vagy ILSAC GF-5 minősítést ír elő.

Kifejezetten a modern hibrid és katalizátorral felszerelt, benzinüzemű személygépjárművekhez kifejlesztett csúcsminőségű motorolaj.

Kiemelkedő teljesítményt nyújt mind alacsony, mind magas üzemi hőmérsékleten, megvédi a motort a kopástól, iszap kialakulásától.

Nehéz üzemi körülmények között is hatékonyan védi a motort.

Viszkozitása miatt a hidegindításkor jelentkező, a fém-fém súrlódáskor fellépő erős motorkopás jelentős mértékben csökken, ezáltal növekszik a motor élettartama.

Üzemi körülmények közötti könnyű folyása miatt rendkívül üzemanyag-takarékos, csökken a belső súrlódás, növekszik az erőforrás hatékonysága, ezért jelentősen csökken a korom, a széndioxid és a nitrogénoxidok kibocsátás.

Ugyanannyi üzemanyaggal hosszabb út tehető meg. ILSAC GF-5 motortesztek követelményeinek eleget tesz, ami legalább 2,2%-os üzemanyag-megtakarítást jelent a hagyományos motorolajokhoz képest.

Jóváhagyások és minősítések:
API SN
ILSAC GF-5
HONDA 08217-99974
GM dexos1

Viszkozitás:
SAE 0W-20

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

240 425 Ft