banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

GULF FORMULA ULE 5W40 4L MOTOROLAJ

Nincs raktáron

122125-GUL GULF

Termékismertető: GULF FORMULA ULE 5W40 4L MOTOROLAJ

A Gulf Formula ULE 5W-40 egy továbbfejlesztett teljesítményű szintetikus, ultra-alacsony Káros anyag kibocsátású személyautó motorolaj, ami speciálisan a legmodernebb adalék technológia használatával lett kifejlesztve, megfelelve a Mid SAPS (szulfáthamu, foszfor és kén) előírásoknak. A Gulf Formula ULE 5W-40 kifejezetten a legújabb generációjú személyautókban használt benzin és dieselmotorok kipufogógáz utókezelő rendszerek élettartamának meghosszabbítására és hatékonyságuk megtartására lett kifejlesztve. A Gulf Formula ULE 5W-40 kivételes tisztítóerőt és kopásvédelmet biztosít, ami a legkiválóbb összteljesítményhez vezet. A Gulf Formula ULE 5W-40 minimalizálja a lerakódásokat a motorban és a turbófeltöltőben, valamint segít az üzemanyag takarékosság fenntartásában. A Gulf Formula ULE 5W-40 túlteljesíti a vezető autógyártók, mint a Daimler, VW, a BMW és a Porsche legújabb, alacsony káros anyag kibocsátású olaj specifikációk teljesítmény elvárásait.

A Gulf Formula ULE 5W-40 alacsony hamutartalma csökkenti a szilárd részecskék felhalmozódást a diesel részecskeszűrőkben és a kimagasló hőoxidációs stabilitás csökkenti az olajdegradálódást és lehetővé teszi a kiterjesztett olajcsere intervallumokat. A legújabb Mid SAPS adaléktechnológia minimalizálja a TWC (3 utas katalizátor) mérgezést és megnöveli a legújabb személyautókban használt kipufogógáz utókezelő eszközök élettartamát és a kedvező súrlódási tulajdonságok kiemelkedő üzemanyag takarékosságot eredményeznek. Az aktív tisztítószerek csökkentik a dugattyú lerakódásokat és az iszapképződést, lehetővé téve a motor élettartamának meghosszabbítását. A kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságok segítik a hidegindítást és beindításkor védelmet nyújtanak a kopás ellen.

A Gulf Formula ULE 5W-40 a legújabb Euro 4 emissziós normáknak megfelelő és Mid SAPS olajokat igénylő MB, VW benzin és dieselmotorokhoz, illetve világszerte minden Euro 4 emissziós normáknak megfelelő és a részecskeszűrővel felszerelt BMW diesel járművekhez alkalmazható. Szintén ajánlott a legmodernebb benzines BMW autókhoz, melyek megfelelnek az Euro 4 emissziós normáknak az EU területén, beleértve Norvégiát, Svájcot és Liechtensteint és a modern személyautókhoz, SUV-okhoz, könnyű furgonokhoz és teherautókhoz, benzin és diesel motorral egyaránt.

Specifikáció:
-API SM/CF
-MB-Approval 229.51
-BMW Longlife-04
-VW 502.00/505.00/505.01
-Porsche A40 (exce pt Cayenne)
-ACEA A3/B4/C3
-Ford WSS-M2C917-A

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

7 502 Ft