banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

GULF FORMULA G 5W40 1L MOTOROLAJ

Nincs raktáron

121007-GUL GULF

Termékismertető: GULF FORMULA G 5W40 1L MOTOROLAJ

A Gulf Formula G 5W-40 a legmagasabb teljesítményű személyautó motorolaj, ami a legjobb minőségű szintetikus bázisolajokból és csúcsminőségű adalékokból épül fel. A Gulf Formula G 5W-40 kifejezetten a személyautók, SUV-ok, könnyű furgonok és teherautók modern turbófeltöltős, nagyteljesítményű benzin és dízelmotorjaihoz lett kialakítva. A Gulf Formula G 5W-40 úgy lett kifejlesztve, hogy hosszú szerviz élettartamot biztosítson, és minimalizálja a lerakódásokat a motorban valamint a turbófeltöltőben, így biztosítva a névleges teljesítményt és nyomatékot. A Gulf Formula G 5W-40 úgy lett kialakítva, hogy túlteljesítse a legújabb gyártói specifikációkat és a fő autógyártók előírásait.

A Gulf Formula G 5W-40 kimagasló hőoxidációs stabilitása csökkenti a lerakódás és iszapképződést, lehetővé teszi a meghosszabbított olaj és motorélettartamot. Üzemanyag takarékossággal és a megnövelt olajcsere intervallumokkal csökkenti a tulajdonos költségeit. A kitűnő alacsony hőmérsékleti folyékonyság elősegíti a hidegindítást, és beindításkor védelmet nyújt a kopás ellen. A stabil viszkozitási tulajdonsága megbízható kenőképességet biztosít még nagyobb terhelés és magasabb működési hőmérsékletek esetén is. A legmagasabb kopásgátló technológia kiváló kopásvédelmet biztosít minden körülmény között, az aktív tisztítószerek pedig biztosítják a maximális motortisztaságot.

A Gulf Formula G 5W-40 javasolt az összes modern járműhöz, beleértve a nagyteljesítményű, turbófeltöltős, többszelepes, közvetlen befecskendezéses személyautó benzin és dízelmotort. Túlteljesíti a legtöbb modern európai, észak-amerikai és japán személyautókra vonatkozó előírást, beleértve a benzinüzemű versenyautókét is.

Specifikáció:
-ACEA A3/B4
-VW 502.00/505.00
-API SM/CF
-MB 229.3
-Renault RN0700/RN0710

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

1 558 Ft