banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Klíma Kompresszor Olaj Pao Iso 68 250 Ml

Nincs raktáron

007950024630-MAG MAGNETI MARELLI

Termékismertető: Klíma Kompresszor Olaj Pao Iso 68 250 Ml

Univerzális olaj bármilyen típusú kompresszorhoz minden típusú PAO 68 hűtőközeg számára olyan termék, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a tartály tartalmának és a fennmaradó olajoknak a megfelelő kenési feltételek fenntartása mellett. Ez a fajta olaj nem veszi fel a nedvességet, és lehetővé teszi, hogy széles hőmérsékleti tartományban végezzen tevékenységeket. Az PAO 68 olajösszetétele biztosítja a légkondicionáló hatékony és tartós használatát. Ez a fajta olaj használható más PAG olajok helyettesítésére, ami korlátozza a használatát egyetlen univerzális olajra.

A PAO 68 jellemzi:
- nedvességállóság, amely lehetővé teszi nyílt tartályokban (légkondicionáló állomásokban is)
- széles üzemi hőmérséklet -68 ° C-tól + 315 ° C-ig terjed, ami kiváló kenést biztosít minden környezetben
- magas keverhetőség a többi olajjal a megfelelő kenési körülmények fenntartása mellett.
- a különféle PAG olajok helyettesítésének sokoldalúsága, lehetővé téve egy olaj felhasználását a másik három helyett.
- a részecskék vékony rétege, amelyek a légkondicionáló rendszerek belső falán vannak, és nincsenek kapcsolatuk közöttük, így nincs olaj felhalmozódása az elpárologtatókban.
- egy vékony védőréteg, amely csökkenti a súrlódást a kompresszor munkadarabjai között, ami csökkenti az üzemi hőmérsékletet és csökkenti az alkatrészek kopását a légkondicionáló berendezésekben

A PAO 68 olaj egy biztonságos anyag, amely pozitívan befolyásolja a rendszer működését, és csökkenti a villamos energia iránti keresletet a járműben.

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

2 731 Ft