banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Klíma Kompresszor Olaj Pag Iso 150 250 Ml

Nincs raktáron

007935090730-MAG MAGNETI MARELLI

Termékismertető: Klíma Kompresszor Olaj Pag Iso 150 250 Ml

A PAG ISO 150 olaj egy olyan anyag, amelyet a gépjárműipar számára terveztek légkondicionáló rendszerekben, ahol hűtőközeget használnak. Ez az olaj védi a kompresszorokat az idő előtti kopástól.

A tartályban lévő anyag kenési tulajdonságokkal rendelkezik, hatékony és tartós. Lehetővé teszi a teljes keverést a hűtőközeggel. Kompatibilis az A/C komponensekkel.

A légkondicionáló rendszerekben alkalmazott PAG kenőanyag háromféle viszkozitással rendelkezik:
- ritka (ISO 46)
- közepes (ISO 100)
- vastag (ISO 150)
- univerzális (ISO 68) - az ISO 46 és az ISO 100 helyett

FONTOS: A PAG olajok érzékenyek a nedvességre és felszívják a kondenzált gőzt. Ezért a termékünk a leginkább akkor működik, ha olyan tárolóedényekben tárolja, amelyek védelmet nyújtanak.

Termékünket a következők jellemzik:
- A széles üzemi hőmérséklet -39 és +150 ° C között van, ami bizonyos körülmények között is lehetővé teszi a kenést.
- Nagyfokú keverhetőség más olajokkal, miközben lehetővé teszi a megfelelő kenési körülményeket.
- A különböző PAG olajok pótlásának lehetősége lehetővé teszi, hogy az ilyen típusú olajat más rendszerekben is használhassa, ha három intézkedést cserél.
- A légkondicionáló berendezés belső felületén lévő részecskék vékony rétege, amely lehetővé teszi a csatlakozás blokkolását, ami meggátolja a felhalmozódást az elpárologtatóban.
- Vékony és stabil védőréteg karbantartásának biztosítása, csökkentve a súrlódást a kompresszorok mozgó alkatrészei között. Ez csökkenti az üzemi hőmérsékletet és csökkenti a légkondicionáló rendszer alkatrészeinek kopását.

Ez a fajta olaj lehetővé teszi a rendszer biztonságosabb működését és csökkenti az energiafogyasztást a gépjárművek légkondicionáló rendszereiben.

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

2 752 Ft