banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Ozon maker - nagy

Raktáron

007936210010-MAG MAGNETI MARELLI

Termékismertető: Ozon maker - nagy

Az eszköz a levegő ionizálásával instabil oxigén allotrópokat hoz létre, azaz ózon (O3). Az ózon egy nagyon erős oxidálószer, amely eltávolít minden, a fülkében összegyűlt szennyeződést. Gyakorlatilag eltávolítja a nedvességet, amely általában a padlóburkolaton és a légkondicionáló párologtatóin gyűlik össze. Megszünteti a kellemetlen szagokat is. A készülék a magas teljesítményképességének köszönhetően alkalmazható buszok esetén például. Az ózon (O3) megtalálható az atmoszférában, ahol oxigénből keletkezik UV sugárzás hatására. Az ózon levegőnél nehezebb, instabil és gyorsan lebomlő gáz. A lebomlást felgyorsítja a hőmérséklet, a nedvesség és a légszennyezés növekedése. A vízben az ózon sokkal gyorsabban bomlik le, mint a levegőben. Gáz halmazállapotban színtelen, vastag rétegben kékes árnyalatot vesz fel. Folyékony állapotban intenzív sötétkék színű, szilárd állapotban majdnem teljesen fekete. Az ózon egy nagyon erős oxidálószer , sokkal erősebb az oxigénnél. Oxigén molekulákra és atomos oxigénre bomlik le. A nagyon erős oxidáló hatása miatt az iparban széles körben használják.

A jármű fülkéjének mérete és a szennyeződés mértéke alapján kell kiválasztani az üzemidőt (5, 10, 15, 30 vagy 60 perc).
A készülék kb. 40m3-ig használható hatékonyan.

A készülék kompakt kialakításának és a hosszú ózonkifúvó csőnek köszönhetően a szennyeződések eltávolítása nagyon könnyű.
A cső végén egy szonda található, és ennek a fülke kívánt helyére vagy a porszűrő helyére helyezése nem jelent semmilyen veszélyt.

• könnyen kezelhető
• eltávolít minden gombás, és bakteriális szennyeződést,
• megszünteti a szagokat
• könnyű és környezetbarát működés

MŰSZAKI ADATOK:
Tápfeszültség: 220/240 V- 50 Hz
Erő: 21 W
Szivattyú teljesítménye:10 ~ 15 l/perc
Ózon teljesítménye:4000 mg/h
Eszköz kapacitása: 10 l/perc.
Ózontermelés: 3-4 g/ó

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

159 933 Ft