banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Váltóolaj cserélő - atf extra pro

Raktáron

007935110000-MAG MAGNETI MARELLI

Termékismertető: Váltóolaj cserélő - atf extra pro

A sebességváltó legnagyobb ellensége a súrlódásból adódó hőképződés, és az esetleges túlmelegedés. Az elöregedett hajtómű olaj már nem véd megfelelően a túlmelegedéstől, és a kenési tulajdonságai sem optimálisak. Az időközönként lecserélt kenőanyag hőelvezető képessége javul, kenőzsírokat és friss tisztítószereket tartalmaz, a sebességváltó tiszta megfelelő működéséhez.
ATF EXTRA készülék segítségével egy kezelő személy képes az olaj cserét lebonyolítani mindegyik automata sebességváltóval rendelkező járműben. A készülékben található az elektronikus vezető rendszer, amely lehetővé teszi az automata sebességváltóban történő ATF EXTRA hajtómű olaj cserét a sebességváltó kinyitásának és teljes kiürítésének szüksége nélkül, eltekintve a hőmérsékletek ( és ezzel térfogatok is) különbségétől a friss (hűvösebb) és elhasznált (melegebb) hajtómű olaj között.
Az ATF EXTRA pumpa vezetésén kívül, a készülék programja ellenőrzi az olaj kicserélének eljárását, vizsgálja, hogy a tartályban levő friss olaj mennyisége elegendő-e, valamint azt is, hogy az elhasznált olaj tartályában van-e még hely az elhasznált olaj átvevésére. A készülék fel van szerelve a könnyen eltávolítható elhasznált olaj tartályával, a csatlakozókat és vezetékeket tartalmazó burkolattal. A készülék az automatikus módban dolgozik, mérlegekkel rendelkezik, amelyek pontosan megmérik az elhasznált és a friss olaj mennyiségét. A készülék autó adatbázissal rendelkezik, amely megkönnyíti a munkát.

A készülék nincsen ellátva adapterekkel, amelyek külön elérhetők készletekben vagy darabonként. Az öblítő folyadék tartálya lehetővé teszi az alkamazását és a tisztítási eljárás végrehatását.

A termékhez opcionálisan rendelhető: VÁLTÓOLAJ CSERÉLŐ ADAPTER KÉSZLET ATF EXTRA PRO (007935110015-MAG)

Technikai adatok:
- Táplálás: 12 V DC (a jármű akkumulátor).
- Kivetítő: LCD alávilágított képernyő, 4 sor x 20 jel, alfanumerikus
- Nyomtató: Termikus, 24 oszlop.
- Számítógépes berendezés: Az elektronikus rendszer vezető lemeze és mikrovezető
- Pumpa: az átfolyás maximális ereje = 5,5 l/min;
- az átfolyás minimális ereje = 4,5 l/min;
- Max. nyomás = 9 bar
- Méretek: 660 x 1175 x 810 mm
- Súly: 55 kg
- Munka hőmérséklet: + 5–40°C
- Alkalmazás: Benzines / Diesel járművek

- KIFUTÓ TÍPUSOK SZUPER AKCIÓS ÁRON!!!

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

1 328 020 Ft