banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Fagyálló G11 5 Kg (-40°C) (G48) - Kék

Nincs raktáron

100370-HUN MAGYAR

Termékismertető: Fagyálló G11 5 Kg (-40°C) (G48) - Kék

Legújabb fejlesztésű PRÉMIUM minőségű fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum többlépcsős védelemmel gépjárműveink hűtőrendszerébe.
- Korrózió elleni védelem A GLYCUNIC® G48 nagyon vékony, mindamellett rendkívül időtálló védő réteget képez a hűtőrendszerben. Ennek eredménye a tökéletes korrózióállóság. Mit kínál a termék még? Megvédi a hűtőrendszer műanyag és gumi alkatrészeit, mint például a vezetékeket, expanziós tartályokat és a radiátort.
- Túlhevülés elleni védelem. A GLYCUNIC® G48 emeli a víz forrpontját. Ennek eredményeként a hűtő nem forr fel. Mit kínál a termék még? Megakadályozza veszélyes üledékek lecsapódását a vezetékrendszer falán.
- Fagyvédelem. A GLYCUNIC® G48 csökkenti a víz fagyáspontját. Ennek eredményeként a hűtőfolyadék nem fagy meg. Hígítsa használat előtt!
- Termék színe: kék
GLYCUNIC® G48 (Liter) Lágyvíz (Liter) Fagyáspont (°C)
1 1 -40
1 1,5 -27
1 2 -20

A GLYCUNIC® G48 megfelel a TL 774-C ( G11 ) szabvány előírásainak.

Veszélyek: R22 Lenyelve ártalmas!

Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet! S13 Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó! S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást! S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt / csomagoló burkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni! S60 Az anyagot és / vagy edényzetét veszélyes hulladékként kell ártalmatlanítani.

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

6 488 Ft