banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

ÜLÉSHUZAT KUTYÁK SZÁLLÍTÁSÁHOZ

Nincs raktáron

5-3202-247-4010-TUN AUTOMAX

Termékismertető: ÜLÉSHUZAT KUTYÁK SZÁLLÍTÁSÁHOZ

A MAKS védőhuzat a kocsi hátsó díványán történő biztonságos kutyaszállításra szolgál, az utazás közben komfortot biztosít Önnek és a kutyájának is. Nem kell aggódnia az állat miatt, aki a huzaton, akár egy függőágyban, kinyújtóztathatja magát, és kényelmesen utazik majd. Nem kell aggódnia a kocsi tisztaságárért sem, mivel az érintetlen állapotban marad. A huzat megfelelő védelmet biztosítja majd. Ez rendkívül praktikus termék, mely védi a kocsi kárpitját a szennyeződésektől, karcolásoktól és károsodásoktól, illetve a kutyaszőrtől, mely gyakran nagyon nehezen eltávolítható, mivel belemegy a kárpitba.
A termék nagyon könnyen szerelhető. Elég csak rögzíteni az elülső és a hátsó fejtámláknál. Az elülső fotelek közötti tér elválasztása megnehezíti a kutyának, hogy átmásszon a kocsi elülső terébe, így növeli az Ön és a kutyája biztonságát az utazás közben. A megfelelő szerkezetnek köszönhetően a huzatot ki lehet venni a kocsiból a kutya után maradt sárral és szőrrel együtt. A kosz a „függőágyban” marad, és könnyű kidobni, miután leveszik a huzatot. A huzat bármilyen szennyeződései nagyon könnyen eltávolíthatóak. A huzatot a csomagtartóban, alátétként is lehet használni. Összehajtva nem foglal sok helyet, ezért mindenhova el lehet vinni. A huzat sötét színeinek köszönhetően tökéletesen illik minden kocsihoz.
A huzat erős, nehezet kiszakítható szövetből készült, mely antiallergén és illatmentes. Az anyag nehezen szívja be a folyadékokat és illatokat. E tulajdonságnak köszönhetően a kocsi kárpitja tényleg nagyon jól védett, a huzatban pedig nehéz károkat okozni. A szövet nagy alapterülete két oldalsó védőrésszel védi a dívány kárpitját, de az oldalait is, melyek szintén ki vannak téve a károsodásnak, főleg akkor, amikor a kutya bemászik a kocsiba.

Méretei:
Szélessége: 127 cm
Hossza: 163 cm

A termék előnyei:
- Védi a kosztól, szőrtől és karcolástól
- Biztonságos és kényelmes az állat számára
- Kényelmes a használata
- Védi a kárpitot
- Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt
- Nagyon könnyen tisztítható/ karbantartható
- Gyorsan szerelhető
- Könnyen tárolható
Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

11 419 Ft