banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

ÜLÉSHUZAT KUTYÁK SZÁLLÍTÁSÁHOZ

Nincs raktáron

5-3201-245-4010-TUN AUTOMAX

Termékismertető: ÜLÉSHUZAT KUTYÁK SZÁLLÍTÁSÁHOZ

A REKS autóhuzat rendkívül praktikus termék, mely kutya vagy csomagok az autó hátsó díványán való szállítására szolgál. Lehetővé teszi a kutya biztonságos szállítását, védi a hirtelen fékezéstől és más, utazás által okozott rázkódástól. Védi a kocsi kárpitját a sártól, kosztól és egyéb karcolásoktól. Vízhatlan, és nem ereszti át a kellemetlen szagokat. A huzat egyfajta függőágyat alakít ki, minek köszönhetően a kutya kényelmesen kinyújthatja magát benne. Az anyag a kárpithoz tapad, ami megakadályozza a huzat elcsúszását, és ezzel lehetővé teszi, hogy a kutya stabil pozícióban maradjon. A huzat kényelmet biztosít Önnek és a kis kedvencének is.

A termék nagyon könnyen szerelhető. Elég csak rögzíteni az elülső és a hátsó fejtámláknál. Az elülső fotelek közötti tér elválasztása megnehezíti a kutyának, hogy átmásszon a kocsi elülső terébe, így növeli az Ön és a kutyája biztonságát az utazás közben. A megfelelő szerkezetnek köszönhetően a huzatot ki lehet venni a kocsiból a kutya után maradt sárral és szőrrel együtt. A kosz a „függőágyban” marad, és könnyű kidobni, miután leveszik a huzatot. A huzat bármilyen szennyeződései nagyon könnyen eltávolíthatóak. A huzatot a csomagtartóban, alátétként is lehet használni. Összehajtva nem foglal sok helyet, ezért mindenhova el lehet vinni. A huzat sötét színeinek köszönhetően tökéletesen illik minden kocsihoz. Szappanos vízzel mosandó, nedves ronggyal vagy szivaccsal. Majd tiszta vízzel mossa át. Ne használjon semmilyen vegyszert, illetve viaszt – károkat okozhat vele az anyagban.

A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

Anyag:
PCV – műbőr
PP – szövet (100% poliészter)
Az általunk ajánlott termék vízhatlan, erős, nehezen áttörhető műbőrből készült.
Az anyag antiallergén, szagtalan, illetve sok védőtulajdonsággal rendelkezik.
- Védi a kárpitot a sártól, kosztól és szőrtől
- Nem szívja be szagokat
- Nem karcolódik
- Vízhatlan – nem szívja be a folyadékokatMéretei:
Szélessége: 127 cm
Hossza: 155 cmA termék előnyei:
- Védi a kosztól, szőrtől és karcolástól
- Biztonságos és kényelmes az állat számára
- Kényelmes a használata
- Védi a kárpitot
- Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt
- Nagyon könnyen tisztítható/ karbantartható
- Gyorsan szerelhető
- Könnyen tárolható

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

13 772 Ft