banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Beépíthető ülésfűtés - carbon

Nincs raktáron

CSH1-EUR EUROPA

Termékismertető: Beépíthető ülésfűtés - carbon

A carbon ülésfűtés egy univerzális ülésfűtés.Utólagosan beszerelhető,maximális kényelemérzést biztosít hideg időjárásban,illetve télen.Mivel a terméket az ülés kárpitja alá kell beszerelni,nem zavarja a gépjármű belső kárpitjának összképét.Az ülésfűtés egy kapcsolóval szabályozható,amely segítségével két fűtésfokozat-magas és alacsony-választható.A termosztát segít optimális szinten tartani a hőmérsékletet,és a kiválasztott fűtési szintnek megfelelőenki-,illetve bekapcsolja az ülésfűtést!

A CSH1 karbonszálas ülésfűtés két puha szövet közé beültetett nagyol vékony és hajlékony karbon filmrétegből áll.A fűtőrész egy hálót képez, ami tökéletesen elosztja a meleget a felületen. A szett kétfokozatos kapcsolóval és termosztátos szabályozással rendelkezik, ami gondoskodik arról ne melegedhessen túl, megtartva komfortérzetünket.
Fűtőlapok mérete 47,5x25,5 cm ez az ülés méreteihez alakítható /nyírható közönséges ollóval/.


A karbonszálas ülésfűtés nagy előnye hogy ellentétben a közönséges ülésfűtés szettekel szemben ha mechanikusan megsérül a fűtőspirál nem válik használhatatlanná max a sérult helyen es akörül 1-2 cm nem fűtt ./a közöséges ülésfűtések bármilyen fütőspirált ért károsodás után már használahtatlanok/

Jellemzők
- Karbon szálas ülésfűtés méretre vágható 2 fokozatú. 1 ülésre.
- Méretei fűtőelem: 47,5 x25,5 cm
- Méretre vágható
- Egyenletes hőleadás.
- Textil és bőr ülésekhez is.
- Automata hömérséklet ellenőrzés.

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

12 715 Ft