banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Mikroszálas törlőkendő (autó törölköző)

Raktáron

MYC0007-LOT LOTUS

Termékismertető: Mikroszálas törlőkendő (autó törölköző)

LOTUS Original Drying Towel - 550 gsm-es kétoldalú autó törölköző

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: alapos és kíméletes tisztítást, extrém nedvszívó képességet, prémium minőségű koreai mikroszálat, vízcsepp- és csíkmentes végeredményt.

Az Original Drying Towel 550 gsm-es autó törölköző, kimondottan prémium minőségben. Az extra hosszú szálaknak köszönhetően kifejezetten gyors, alapos karc- és foltmentes megoldást kínál a kisebb méretű autók szárazra törléséhez, egyenesen Koreából. A törölköző mindkét oldala használható.

Az Original Drying Towel autó törölköző 63 x 90 cm-es méretben kapható. Ez a különleges, prémium minőségű, hosszúszálú törülköző csavart hurkolású szálakkal lett tervezve. Az összesodort hurkokkal rendelkező, prémium minőségű autó törölköző gyorsan vált a járművek szárításának egyik legkedveltebb módjává. Az új fejlesztésű 550 gsm-es autó törölközőnk rendkívül gyorsan, kíméletesen szívja fel a nedvességet a legkényesebb felületről is, így garantáltan nem sérül az autók lakkozása, mégis vízcsepp- és csíkmentes lesz a felület. A termék mindkét oldala használható. Az egyik oldalon hosszú szálak, a másikon pedig a hagyományos mikroszálas kendő található, rövid szálakkal. Az Original Drying Towel autótörölköző saját súlyának többszörösét képes felszívni nedvességben úgy, hogy közben minden csepp vizet magában tart. Ez ma a legjobb módszer az autó szárazra törlésére.

Használati útmutató:

- Alaposan tisztítsd meg a járművet, majd jól öblítsd le.
- Terítsd szét a törölközőt a szárítani kívánt felületen.
- Nem nyomva, húzd le a felületen maradt vízcseppeket.
- Szükség esetén ismételd meg újra a műveletet.
- Száraz felületeken kíméletesen használd!

Termékinformációk:

- Kiszerelés: 1 db
- Súly: 550 g/m2
- Méret: 63 x 90 cm
- Anyaga: 100% koreai mikroszál
- Származási hely: Korea
- Színe: Arany

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

7 409 Ft