banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Dermedésgátló üzemanyag adalék 250 ml - diesel (9982)

Nincs raktáron

996721-MNN MANNOL

Termékismertető: Dermedésgátló üzemanyag adalék 250 ml - diesel (9982)

MANNOL Winter Diesel 1:1000 egy olyan adalékanyag, amely megakadályozza a paraffin kristályok kialakulását a dízel üzemanyagban, alacsony hőmérsékleten. Megakadályozza az üzemanyagszűrő és a vezetékek eldugulását. Segíti a hidegindítást és a felmelegedést. Biztosítja az üzemanyag rendszer minden mozgó alkatrészének az optimális kenést. Az üzemanyag szűrhetőségét -36°C-ig garantáltan, bizonyos esetekben -47°C-ig biztosítja. Gazdaságosabb motorüzemet biztosít, javítja a teljesítményt még alacsony hőmérsékleten is.


Azt javasoljuk, hogy adjon az üzemanyaghoz minden tankoláskor, az ősz beállta után, a keverési arány 1:1000 (250 ml anti-gel - 250 liter üzemanyag).


FIGYELEM! Az adalék a hidegre érzékeny. Dermedés gátló hatását csak akkor fejti ki, mikor összekeverjük a gázolajjal. Nem szabad tárolni fűtetlen, fagyveszélyes helyiségekben. Fagypont alatti tárolás esetén zselésedés és alacsony folyási képességű lesz. Adalékolása az üzemanyaghoz az adalék langyos állapotban javasolt. A Megkocsonyásodott termék, szobahőmérsékleten tárolva újra használható lesz .

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

787 Ft