banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Festék és tömítés eltávolító spray 250 ml

Raktáron

33109-CRC CRC

Termékismertető: Festék és tömítés eltávolító spray 250 ml

CRC PAINT STRIPPER
CRC FESTÉK-, ÉS TÖMÍTÉSELTÁVOLÍTÓ

1. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
Nagyteljesítményű oldószer keverék tömítés és ragasztónyomok eltávolításához.

Kifejezetten nagyteljesítményű, klór-mentes oldószerek elegye lakkréteg, festék rétegek, valamint beszáradt, ráégett tömítések, tömítő anyagok, enyv-, és ragasztóanyagok gyors és hatékony eltávolításához. Használatával megóvható a megtisztított berendezés ill. alkatrész felülete, mivel szükségtelenné válik a kaparás, maratás, stb.


2. FŐBB TULAJDONSÁGOK
- Kiváló lakk-, és festékoldó képesség.
- Kiváló penetráló hatás.
- Fokozatos párolgás.
- A készítmény thixotropikus: nem folyik, nem csöppen: átlagon felüli tapadóképesség jellemzi még függőleges felületeken is, ami által helyhez kötött, rögzített berendezések, gépek tisztítására is alkalmas.
- Fellazító hatása révén megkönnyíti a hagyományos és előre formázott tömítések, tömítés-cement és tömítőanyagok eltávolítását.
- Fellazítja a koromlerakódásokat, ráégett, besült szennyeződéseket is.
- Hatékonyan és maradéktalanul oldja a kátrányt, a beszáradt olajat és zsírt, ragasztóanyagot, enyvet, és a begyantásodott, stb. kifejezetten makacs szennyeződéseket.
- Használatával elkerülhető a megtisztítandó felület esetleges sérülésével járó, túlzott kaparás, csiszolás, ami idő előtti elhasználódáshoz vezethet.


3. FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

- Mindenféle festék és lakkréteg gyors és maradéktalan eltávolításához.
- Mindenféle, kifejezetten makacs és egyébként nehezen eltávolítható (begyantásodott, beszáradt, ráégett, stb.) szennyeződések eltávolításához:
- Tömítés maradványok (vízpumpa karimakötésekről, sebességváltóházakról, hengerfejekről, fogattyúházról, stb.).
- Korom maradványok (szelepházak, hengerfejek, motorblokk, stb.)
- Ragasztó-, és enyv nyomok
- Tömítőanyagok
- Paszták
- Mézga, stb.


4. HASZNÁLATI UTASÍTÁS
- A kezelendő felület környezetében levő eltávolítani nem kívánt festett, lakkozott felületeket előzetesen le kell takarni. A készítmény használatához viseljen megfelelő szemvédőt, és nem porózus anyagból készült (pl. nitril-gumi) védőkesztyűt.
- Használat előtt alaposan rázza fel a flakont, és bőven permetezzen a szerből a megtisztítandó felületre.
- Hagyja a szert hatni 10-20 percen át. A fellazított szennyeződéseket törölje le a felületről egy gépronggyal, drótkefével vagy műanyag kaparóval. Szükség esetén ismételje meg az eljárást.
- A kezelt fémfelületet felületet tisztítsa át CRC Gyors száradású alkatrészmosóval, hogy az esetleges viaszos tömítéseltávolítóból ne maradjon semmi sem vissza.
- Műanyag és gumifelületek esetében előzetese felületpróba végzése mindenképp javasolt. Ne használja a készítményt áram alatt levő berendezésen.

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

1 717 Ft