banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

LÉGKULCS 3/4" 1690NM

Raktáron

DP3400-PAO PAOLI

Termékismertető: LÉGKULCS 3/4" 1690NM

Miért más a PAOLI?
Extrém körülmények között érezni igazán a különbséget a jó és a kivételes csúcsminőségű berendezések közt. Nincs annál extrémebb kihívás, mint amit a Forma 1 és az IRL nyújt.

A Forma 1 és az Indy Car minden egyes csapata Dino Paoli berendezéseit használja! Semmilyen más gyártó nem mondhatja el magáról, hogy ilyen mértékű a jelenléte a motorsportban, és hogy ennyi kihívásnak felel meg a minőség, tartósság, megbízhatóság és gyorsaság terén.


Ezért van a PAOLI, és minden más…


A Forma 1-es tapasztalataik révén olyan modelleket hoztak létre az autóipar számára, amely a felhasználók számára elérhetővé teszi a létező legmodernebb technológiát.

Műszaki adatok

Meghajtó: 3/4"
Csavar méret tartomány: M14-M24
Max nyomaték: 1690 Nm
Működési nyomaték: 200-1350 Nm
Súly: 5,2 Kg
Fordulatszám: 5.500 rpm
Üzemi nyomás: 6,3 bar
Levegőbemenet: 3/8"NPT
Belső tömlő átmérő: 13 mm
Rezgésszám: 13,1 m/s2
Zajszint: 92 dB

Figyelem!
A készüléket megfelelő kenés nélkül üzemeltetni tilos! A kenés hiánya a berendezés meghibásodásához, és a jótállás elvesztéséhez vezet! A készüléket ajánlott önolajozó berendezéssel ellátott sűrített levegős rendszerről üzemeltetni! Amennyiben ez nem megoldott, a pneumatikus gép napi kenése elvégezhető a markolat alján található, a sűrített levegős rendszer csatlakoztatására szolgáló 1/2” menettel ellátott furatba csepegtetett néhány csepp kenőolajjal.

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

191 780 Ft