banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

IZZÓ 12V H11 55W PGJ19-2 PÁR SPORTLIGHT EXTREME +40%

Raktáron

53110SUP-TGS TUNGSRAM

Termékismertető: IZZÓ 12V H11 55W PGJ19-2 PÁR SPORTLIGHT EXTREME +40%

A Tungsram által gyártott Sportlight Extreme jelenleg a legmagasabb színhőmérsékletű (5000 Kelvin) közúti használatban engedélyezett (E jeles) halogén lámpa a piacon.

Ez az izzó nem csak azok számára jó választás, akik szeretik a divatos és egyedi megjelenést, hanem a Sportlight Extreme izzók beszerelesével igazán biztonságossá válik az utazás minden közlekedésben résztvevő számára. Ennek egyik oka, hogy a standard társaihoz képest akár 40%-kal több fényt tud kibocsátani, ezáltal pedig jobb megvilágítást hoz létre az úttesten. Másrészt pedig köztudott, hogy a LED és xenon lámpákhoz hasonló, magasabb színhőmérsékletű fényre az emberi szem érzékenyebb alacsony megvilágítás esetén, így a Sportlight Exteme növeli a biztonságot rossz látási körülmények között, különösen fáradtabb vezetők esetében. Egyben a periferikus látómezőben történő események is gyorsabban észlelhetőek általa.

Intenzív, 5000 Kelvin színhőmérsékletű fehér fény, akár +40%-kal több fény az úton a jármű előtt, jobb láthatóság és megvilágítás.

Technikai jellemzők:
- Névleges teljesítmény [W]: 55
- Névleges lámpafeszültség [V]: 12
- Foglalat: PGJ19-2
- Színhőmérséklet: 5000 K
- Páros kiszerelés

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

6 584 Ft