banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

KERÉKSZERELŐ BERENDEZÉS AUTÓMATA

Raktáron

11-00-85-RED REDATS

Termékismertető: KERÉKSZERELŐ BERENDEZÉS AUTÓMATA

Ez a kerékszerelőgép a rendkívül népszerű M-220 eszköz újabb verziója. Még jobb kivitelezés, jobb minőségű anyagok és a tökéletes illeszkedések teszik a gépet hibátlanul működni nagyon hosszú ideig.

A gép tökéletesen megfelel az Ön igényeinek
Ennek a gumiabroncs-váltó segédkarját pneumatikusan vezérlik joystick segítségével. Ez a megoldás olyan kényelmes, hogy fizikailag megkönnyebbíti a gépet üzemeltető személyt azáltal, hogy minimalizálja annak munkáját az abroncs szétszerelése / összeszerelése során.


A gumiabroncs-váltót úgy tervezték, hogy személygépkocsi gumiabroncsaival dolgozzon. Az alkarnak köszönhetően az alacsony profilú gumiabroncsokkal vagy a Run Flat-rel is jól működik! Ezenkívül ez a modell (felár ellenében) kar nélküli rögzítéssel is felszerelhető, amely megóvja a felni a karcolástól, és teljesen kiküszöböli a szerelővödör használatának szükségességét a gumiabroncs összeszerelése / szétszerelése során.


A munka kényelme
Ezt a gépet az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezték - a pneumatikusan elhajolt oszlopnak köszönhetően (a pedálkar megnyomása után) az egész kerék gumiabroncsait megváltoztathatjuk a beállítások beavatkozása nélkül.

Tökéletes tömítettség
Az összeszerelőgép összes vezetéke tartós csatlakozókkal van felszerelve. Ez a megoldás biztosítja a tökéletes tömítést és az egyes elemek még megbízhatóbb összekapcsolását.


Technikai adatok:

Típus: automata
Tápegység: 3 fázisú (400 V)
Asztal forgási sebessége: 6 ford / perc
A kerék legnagyobb átmérője: 39"
A kerék legnagyobb szélessége: 13" 355mm
Befogási méretek belső: 12"- 24"
Befogási méretek külső: 10 "- 21"
Üzemi nyomás: 8-10 bar
Zajszint: <75 dB
Motor teljesítmény: 0,75 kW
Asztal maximális nyomatéka: 1078 Nm
Méretek (magasság, szélesség): 190 x 96 x 88 cm
Súly: 320 kg

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

642 324 Ft