banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

KERÉKCENTÍROZÓ BERENDEZÉS TEHERAUTÓ WT-770

Nincs raktáron

13-00-78-RED REDATS

Termékismertető: KERÉKCENTÍROZÓ BERENDEZÉS TEHERAUTÓ WT-770

Kerék centírozó REDATS WT-770 teherautó gumikhoz

Ez a REDATS kerék kiegyensúlyozó berendezés olyan ismert cégek elektronikus alkatrészein alapul, mint a Motorola, a Samsung és a King Bright. Számos tartóssági teszt során bizonyított. Ráadásul csúcsminőségű anyagokból készült, ami hosszú és problémamentes munkát eredményez évekig! Röviden fogalmazva: ez a kiegyensúlyozó eszköz az elkövetkező évek befektetése!

Pontos leolvasások
A minimális tengely lengés (legfeljebb 0,02 mm) lehetővé teszi az egyensúlyhiány szintjének pontos leolvasását, még 200 kg súlyú kerekek esetén is! Ezenkívül az automatikus mérőkar tartós fémből készül, ami problémamentesen megmutatja a felni távolságát és átmérőjét - és az értékeket a kiegyensúlyozó megjegyzi!

Széles alkalmazások
Ezzel a termékkel könnyedén kiegyensúlyozhatja mind a személygépkocsik, mind a könnyű teherautók kerekeit - és egyetlen részét sem kell megváltoztatnia! A speciális rögzítő rendszernek köszönhetően egyidejűleg teherautó és személygépkocsi kerekeivel is dolgozhat!

Nehéz kerekek - könnyű munka
A kiegyensúlyozó egy pneumatikus emelővel van felszerelve, ami megkönnyíti a nehéz felnikkel történő munkát. Nézze meg, milyen egyszerű ez:

1. Helyezze a kereket a felvonóra
2. A joystick segítségével emelje meg a kívánt magasságba
3. Várja meg, amíg a kerék egyensúlyba kerül
4. Kész!

Egyszerű, nem?

Zajmentes munka
A kiegyenlítő hajtása háromfázisú motoron alapul, frekvenciaszabályzóval és elektronikus vezérlővel. Ez az egység csendesen és rezgésmentesen működik. Ezenkívül csatlakoztatható a szokásos 230 V-os aljzathoz. A tengely minimális rezgése nem haladja meg a 0,02 mm-t, ami azt jelenti, hogy tökéletesen precíz a kiegyensúlyozás, még 200 kg körüli súly esetén is.

Kiemelkedő tartósság
A fém fogantyú, a műanyag megfelelőivel ellentétben, nyomás alatt nem veszíti el alakját (ami helytelen mérésekhez vezethet). Egy adapterrel, a kar tartományát meg lehet hosszabbítani. És ne felejtsük el a POWERGUARD rendszert, amely védi az elektronikát az áramkimaradások okozta károktól.

A kerék kiegyensúlyozási pontossága
Az automatikus kalibrálás funkciónak köszönhetően a gép kezelő kalibráló szerszámot használhat a karhoz (ehhez nem kell kereket felszerelni). A kalibrálást 60 ÷ 100 g (személygépkocsi kerekei) és 100 ÷ 300 g (teherautó kerekek) súlyokkal lehet elvégezni. Sőt, a Smart ALU program lehetővé teszi az ALU kerekek pontos kiegyensúlyozását ragasztó súlyokkal. Az első kerék két ciklusban van kiegyensúlyozva.

Minden adat kéznél van
Tudta, hogy könnyedén ellenőrizheti a garázsban használt ellensúlyok számát? Ennek a kiegyensúlyozónak van egy speciális számlálója a súlyok és a kiegyensúlyozási eljárások számához - ez sokkal könnyebb választást jelent új ellensúlyok vásárlásakor! Ezenkívül a kezelő memóriával rendelkezik, így három különböző jármű kerekeit kiegyensúlyozhatja anélkül, hogy újra és újra be kellene írnia a paramétereket.

Teljesen automatikus eszköz
Ez a kiegyensúlyozó S-Drive rendszerrel van felszerelve. Ez lehetővé teszi a kerék forgását egyetlen gombnyomással (két változat: 6 és 12 óra). Az SPLIT funkció lehetővé teszi a súlyok kettéosztását.

Technikai adatok:
- A kerék legnagyobb tömege: 200 kg
- Fordulatszám: 160-170 (személyautó) 90-110 (teherautó) fordulat / perc
- Automatikus adatbevitel: távolság és átmérő
- Min. Kiegyensúlyozatlansági küszöb: 1 g személy- és tehergépkocsi kerekeihez
- Tápegység: 230 V 50Hz / 8-10 Bar
- Kerék átmérő: Max. 28 "
- Kerék szélessége: Max. 20 "
- Kiegészítő funkciók: Smart ALU, S-Drive, POWERGUARD, Mérőszámláló
- Auto-ALU program: Smart Alu program
- Méretek (magasság x mélység x szélesség): 1700 x 2100 x 1700 mm
- Személyautó kerekek kiegyensúlyozása: IGEN
- Operátor memória: 3 operátor
- Beszédszintetizátor: IGEN
- Kiegyensúlyozatlan pozícionáló: S-meghajtó: automatikus kerékforgás és blokkolás
- Rejtett súlyprogram: SPLIT (súly megosztása két részre)
- Tengelyzár: számítógépvezérelt
- Programok ALU felnikhez: 7 személy- és teherautó kerék
- Maximális fogyasztás: 350 W
- Csap átmérője: 40mm (átmérő) x 3mm (menetmagasság) kerek menet
- Súly: 290 kg

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

2 111 560 Ft