banner
x

Hírlevelünk: Értesüljön legjobb árainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre »

Motorblokk emelő zsiráf 2t

Nincs raktáron

07-01-80-RED REDATS

Termékismertető: Motorblokk emelő zsiráf 2t

Motorblokk emelő
Ez a daru a nehéz alkatrészek emelésére készült, maximális emelési kapacitása 2 tonna. Megkönnyíti a munkát, ha autómotort vagy a sebességvált kell kiemelni a motortérből.

Kiváló tartósság
Az erős hegesztések és a kiváló minőségű csavarok biztosítják, hogy a szerkezet sok éven keresztül tökéletes integritást biztosítson. A magasságot és az alsó lábakat 3 mm vastagságú zárt profilokból készítették.

A munka kényelme
A kar maximális emelése 2350 mm (maximum 500 kg). Ennek köszönhetően a daru maximális kényelmet biztosít Önnek, akár nehéz elemekkel is.

Egyszerű szállítás
A daru súlya mindössze 78 kg, és hat forgó keréknek köszönhetően a készüléket gyakorlatilag bármilyen műhelybe lehet mozgatni. Többé nem kell nehéz szerszámmal küzdenie - mindössze annyit kell tennie, hogy megragadja a fogantyút és mozgatja a darut a kívánt pontra. Összecsukható az emelő, ezáltal kevesebb hely szükséges a tárolására.

Gyors adaptáció az Ön igényeihez
Ez a daru gyorsan és egyszerűen illeszthető az aktuális igényekhez. A keret gyorsan beállítható a jelenleg szükséges kapacitáshoz - a terhelés négy szintje (500 kg, 1T, 1,5T, 2T) lehetővé teszi, hogy az eszközt egy adott elemhez könnyen igazítsa. Csak rögzítse a keretet egy adott helyzetben.

Műszaki adatok:
Maximális emelési kapacitás: 2 tonna
Max. váll emelés: 2350 mm
Karbeállítás: 4 lépés (500 kg, 1 tonna, 1,5 tonna, 2 tonna)
A kar beállításának tartománya (min - max): 1040 mm - 1580 mm
Teljes hossz: 1640 mm
Teljes szélesség: 1020 mm
Minimális magasság: 1480 mm
ABS kerekek: 6 db
Hidraulikus henger: 8 tonna
Lehetséges benyújtani: igen
Lánc horoggal: igen
Súly: 78 kg

Terméktulajdonságok

Mihez jó?

61 784 Ft